BBQ pica su jautiena

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
BBQ pica su jautiena
BBQ pica su jautiena
BBQ pica su jautiena
BBQ pica su jautiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Pagrindui:
250 gramų miltų
150 mililitrų vandens (šilto)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio cukraus
3 gramai sausų mielių
Padažui:
0.5 šaukštelio druskos
60 mililitrų pomidorų padažo
30 mililitrų vandens
1 šaukštas acto
1 šaukštas rudojo cukraus
0.5 šaukštelio garstyčių
0.5 šaukštelio česnako miltelių
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1 šlakelis vorčesterio padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Picos įdarui:
1 pakelis jautienos kepsnio (naudojome „Feel the Beef“ brandintos jautienos kepsnį „Minutė“)
200 gramų sūrio (tarkuoto)
1 vienetas paprikos
1 vienetas rausvųjų svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ruošiame picos tešlą: šiltame vandenyje ištirpiname cukrų ir mieles. Į dubenį dedame miltus, vandenį su cukrumi ir mielėmis, druską ir aliejų. Tešlą išminkome rankomis, jei limpa – beriame šiek tiek miltų. Paliekame valandą pastovėti kambario temperatūroje.
2.
Ruošiame BBQ padažą: į puodą dedame visus ingredientus ir maišydami kaitiname apie 5 minutes, kol padažas sutirštėja.
3.
Kai tešla pakyla, ant stalviršio beriame miltų ir iškočiojame picos pagrindą.
4.
Picos pagrindą aptepame BBQ padažu (jo šiek tiek dar paliekame), pabarstome sūriu ir raudonėliu, dedame paprikos kubelių.
5.
Kepame 200 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
6.
Apskrudiname jautieną. Gerai įkaitiname keptuvę, pilame šlakelį aliejaus, dedame jautieną ir kepame ant didelės kaitros po 2 minutes iš abiejų pusių. Mėsa neturi iškepti, turi apskrusti šonai. Apkepusią mėsą supjaustome juostelėmis, jas perpjauname perpus.
7.
Ant picos dedame jautienos gabalėlių, svogūno juostelių, dar šiek tiek sūrio ir viską apšlakstome likusiu BBQ padažu. Kepame dar 8–10 minučių.
8.
Ant iškepusios picos dedame gražgarsčių.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital