Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 litrai | vandens | |
500 gramų | burokėlių | |
2 vienetai | ėriuko kulnų (arba kitos mėsos su kaulu) | |
1 vienetas | svogūnų | |
20 gramų | česnako | |
1 pundelis | svogūnų laiškų (nebūtina) | |
2 vienetai | gvazdikėlių | |
1 šlakelis | aliejaus | |
1 žiupsnelis | kmynų | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | pipirų | |
Tešlai: | ||
100 gramų | miltų (apytikriai) | |
1 vienetas | kiaušinių (mažas) | |
30 gramų | pieno | |
1/10 gramo | šafrano (nebūtina) | |
pagal skonį | druskos | |
Įdarui: | ||
50 gramų | svogūnų | |
30 gramų | džiovintų grybų | |
20 gramų | aliejaus (arba sviesto) | |
10 gramų | krapų | |
pagal skonį | druskos |