1.
Pasiruošti tešlą: inde sumaišyti visus tešlai skirtus ingredientus, išskyrus miltus. Maišyti, kol ištirpsta cukrus, ir atidėti indą maždaug 5 minutėms, kad mielės pradėtų veikti (skystis turėtų truputi suputoti). Tuomet jį supilti į miltus, išmaišyti ir tešlą minkyti tol, kol ši taps vientisa ir lygi. Suformuoti kamuoliuką ir dėti į indą, kurį uždengti maistine plėvele. Jį statyti į šiltą vietą maždaug 1 valandai. Tešla turėtų padidėti dvigubai.
2.
Kol tešla kyla, pasiruošti įdarą: česnaką, čili ir imbierą smulkiai sukapoti ir pakepinti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Dėti garam masala prieskonius ir kuminą ir vėl minutę pakepinti. Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais, sudėti į keptuvę su prieskoniais. Įpilti maždaug 100 mililitrų vandens, pasūdyti ir sudėti rūkytą papriką. Leisti moliūgui pasitroškinti su prieskoniais apie 5 minutes. Tuo metu paskrudinti žemės riešutus ir pasmulkinti peiliu. Dėti juos ir kokosų drožles į keptuvę su moliūgais. Jei įdaras atrodo labai sausas, įpilti dar truputi vandens (jis turėtų būti grietinės tirštumo, jokiu budu ne vandeningas). Palikti viską troškintis, kol moliūgas taps minkštas, 5 - 10 minučių.
3.
Pakilusią tešlą išversti ant sauso ir švaraus paviršiaus. Paminkyti ir padalinti į 12 dalių. Kiekvieną jų iškočioti į blyną, į kurio vidurį dėti po šaukštelį įdaro ir užspausti tešlą viršuje (iš pradžių patogu užspausti taip, kaip pavaizduota nuotraukoje. Paskui likusius 4 kampus taip pat prispausti prie vidurio). Pasiruoštas bandeles palikti 10 - 15 minučių pastovėti ir truputi pakilti kambario temperatūroje.
4.
Bandeles dėti į garų puodą, ant gabalėlio kepimo popieriaus, užspaustąja dalimi į apačią, nesuglaudžiant tarpusavyje, kadangi procese jos truputį padidės. Garinti apie 15 minučių. Apiberti smulkintais svogūnų laiškais ar bazilikais.
5.
Valgyti su sojos padažu. Arba su saldžiu čili padažu. Arba su be tkokiu mėgstamu. O gal išvis be.