Paruošiame tešlą. Pašildykite pieną, į jį sudėkite mieles ir palikite 30 minučių. Sumaišykite miltus su cukrumi, įmaišykite pieną su mielėmis. Išminkykite ją ir 30 min palikite šiltai. Galima palikti orkaitėje, įkaitintoje iki 50 laipsnių temperatūros. Ištirpinkite sviestą, sumaišykite su tryniu ir įmaišykite į tešlą. Palikite šiltai 2 valandoms pakilti.
Tuomet plonai tešlą iškočiojame ir supjaustome norimo dydžio stačiakampiais, kurių vieną galą keletą kartų įpjauname.
Dedame norimo džemo (uogienės) ir sulankstome bandeles. Palaikome šiltai, kad šiek tiek pakiltų. Dedame į įkaitintą orkaitę iki 210 laipsnių ir kepame apie 15 min.
Viršų apglaistome cukraus pudra išsukta su citrinos sultimis, arba apibarstome cukraus pudra.