Autorius apie receptą:
Gaivūs, labai skanūs ir maistingi ledai! Jiems tereikės dviejų ingredientų ir jokio pridėtinio cukraus. Vietoje ananasų taip pat galite naudoti uogas ar vaisius (ypač skanu su
Gaivūs, labai skanūs ir maistingi ledai! Jiems tereikės dviejų ingredientų ir jokio pridėtinio cukraus. Vietoje ananasų taip pat galite naudoti uogas ar vaisius (ypač skanu su mangais ar persikais).
(...daugiau)(...mažiau)
Renata
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
bananų
(pjaustytų riekelėmis, šaldytų)
150 gramų
ananasų
(pjaustytų kubeliais, šaldytų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Smulkintus bananus ir ananasus sudėti į maisto kombainą.
2.
Trinti, pulsuojant, iki vientisos kreminės konsistencijos. Per ilgai netrinkite, nes vaisiai ims tirpti ir ledai bus skystesni. Tiekti iš karto!
Patarimai:
•
Jeigu neturite šaldytų vaisių, juos užšaldyti visai nesudėtinga. Bananus reikia nulupti, supjaustyti riekelėmis ir jas išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos šaldymo kameros lentynos. Ananasus nuvalyti, supjaustyti kubeliais ir šaldyti taip pat kaip bananus.
•
Šiems ledams galima naudot tiek šviežius, tiek konservuotus šaldytus ananasus.