Į didesnį dubenį persijoti miltus, kepimo miltelius ir maistinę sodą. Kitame dubenyje sumaišyti abiejų rūšių cukrų. Ištirpintą sviestą pilti ant cukraus ir gerai išplakti. Po vieną įmušti abu kiaušinius, po kiekvieno masę gerai išplakdami. Šakute sutrinti gerai prinokusius bananus. Bananų masę įmaišyti į cukraus ir kiaušinių plakinį, suberti smulkintus graikinius riešutus. Skystą masę po truputį, nuolat maišant, supilti į miltus. Maišyti tik tol, kol nesimatys sausų miltų. Kepimo indą patepti sviestu, pabarstyti miltais, supilti tešlą. Bananų duoną kepti 170°C temperatūros orkaitėje apie 1-1,5 val.
Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)