Bananinis - aguoninis pyragas

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Bananinis - aguoninis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
340 g. miltų;
2 šaukštai aguonų;
170 g. sviesto;
170 g. rudojo cukraus;
1 šaukštelis vanilės;
1 gerai sunokęs didelis bananas;
3 kiaušiniai (geriau dėti didesnius);
2 šaukšteliai kepimo miltelių;
6 šaukštai cukraus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukti su ruduoju cukrumi ir bananais. Sudėti kiaušinių trynius, aguonas, vanilę ir išmaišyti. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti paprastą cukrų. Išmaišyti. Į baltymų masę po truputį įmaišyti tešlą. Ją sukrėsti į kepimo formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitej. Ar iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku. Skanaus. P.S. kai kepa šis pyragas, išvykit visus iš virtuvės, nes jo kvapas beprotiškai geras.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital