Baltymų prisotinti avižiniai sausainiai

AUTORIUS:
Greta Kazlauskaite
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Baltymų prisotinti avižiniai sausainiai
Autorius apie receptą: Avižiniai sausainiai be pridėtinio cukraus, labai greitai pagaminami. Tinkantys greitiems pusryčiams kartu su jogurtu ir šviežiomis uogomis, užkandis prie kavos darbo metu ar Avižiniai sausainiai be pridėtinio cukraus, labai greitai pagaminami. Tinkantys greitiems pusryčiams kartu su jogurtu ir šviežiomis uogomis, užkandis prie kavos darbo metu ar net greita energija po treniruotės. Juodas šokoladas nėra būtinas. (...daugiau) Greta Kazlauskaite
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų avižinių dribsnių (be glitimo)
30 gramų baltymų miltelių (šokolado skonio)
30 gramų razinų
20 gramų žemės riešutų sviesto (99% )
pagal poreikį augalinio migdolinio gėrimo
Viršui:
20 gramų juodojo šokolado (85%)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Razinos užmerkiamos trumpam ir nuskalaujamos.
2.
Avižinius dribsnius sumaišyti kartu su baltymų milteliais, razinomis, riešutų sviestu (80-100%) ir pilti migdolų pieną (labai mažą kiekį), kad masė visiškai išsimaišytų, bet nebūtų skysta.
3.
Ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuoti šaukštu sausainius, išeis 10 sausainių.
4.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
5.
Ištirpinti juodą šokoladą ir užpilti ant iškeptų sausainių.
6.
Galima valgyti šiltus kartu su jogurtu ir braškėmis arba šaltus prie kavos.
AUTORIUS: Greta Kazlauskaite
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital