Baltarusiškas bulvių apkepas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Baltarusiškas bulvių apkepas
Baltarusiškas bulvių apkepas
Baltarusiškas bulvių apkepas
Baltarusiškas bulvių apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Bulvės, 5 vienetai
Aguonos, 4 šaukštai
Druska, pagal skonį
Vanduo, 1.2 litro
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguonas pamirkykite kol išbrinks, užpylę verdančiu vandeniu. Vėliau jas sumalkite. Išvirkite bulves ir suminkykite į košę. Sudėkite košę į gilų keptuvą arba keraminį indą kepimui, užpilkite vandeniu, kuriame virė, supilkite aguonas, pasūdykite, išmaišykite ir kepkite orkaitėje kol viršutinis sluoksnis įgis rusvą atspalvį. Prieš baigiant kepti galite apibarstyti siūriu.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jonas
2009-09-03 11:31
mėgstu aguonas, tad gal reiks pabandyti prisimint studentiškus patiekalus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital