Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
3 vienetai tešlos (Napoleono lakštai)
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto
500 gramų varškės
200 gramų pieno
1 stiklinė uogienės ( spanguolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.

Skanaus.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Išmaišyti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital