Balandėlių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Balandėlių sriuba
Balandėlių sriuba
Balandėlių sriuba
Balandėlių sriuba
Balandėlių sriuba
Autorius apie receptą: Paskutiniu metu nutiko taip, kad nebeturiu kada eiti į darbą. Vaikų ligos seka viena paskui kitą. O su sunkiomis ligomis į namus ateina tikrų tikriausi „nevalgadieniai“. Tada va Paskutiniu metu nutiko taip, kad nebeturiu kada eiti į darbą. Vaikų ligos seka viena paskui kitą. O su sunkiomis ligomis į namus ateina tikrų tikriausi „nevalgadieniai“. Tada va būtent reikia pamąstyti, ką ir kaip čia pagaminus, kad nors keli kąsneliai būtų suvalgyti. Išseko fantazija, pradėjau vartyti kulinarines knygas ir radau puikią idėją, kaip sriuba gali virsti ir antru patiekalu. Receptą pakoregavau pagal savo šeimos pomėgius ir ant stalo pietums garavo skani ir soti sriuba. Recepto šaltinis: Neringa Kalasauskaitė – Levandovska „Sriubų knyga“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 vienetai bulvių
0.5 vieneto kopūstų (mažų)
300 gramų kiaulienos faršo
2 vienetai pomidorų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių trynių
3 šaukštai ryžių (virtų)
1 pundelis krapų
2 žiupsneliai pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį grietinės
2 litrai vandens
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Maltą mėsą pagardiname druska, pipirais. Į ją įmaišome trynį ir virtus ryžius.
2.
Puode užverdame vandenį. Formuojame kukuliukus ir dedame virti. Nugraibome susidariusias putas.
3.
Daržoves nulupame. Bulves supjaustome stambiais gabalėliais, morką griežinėliais, kopūstą ruoželiais. Daržoves sudedame į puodą, prie kukulių ir verdame apie 20 – 25 min.
4.
Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais ir pakepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus. Pomidorus nublanširuojame (užpilame verdančiu vandeniu) ir nulupame odeles. Juos supjaustome smulkiais gabalėliais. Kai svogūnai suminkštės, suberiame smulkintus pomidorus, pagardiname druska, pipirais ir pakepiname apie pora minučių.
5.
Daržoves supilame į puodą ir sriuba paverdame dar apie 5 min. pilstome į dubenėlius, pagardiname grietine ir smulkintais krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital