Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 vienetai | baklažanų | |
1 šaukštas | rupios druskos | |
Apvoliojimui: | ||
3 stiklinės | maltų džiūvėsėlių (arba panko džiūvėsėlų, jie traškesni) | |
0.5 stiklinės | kvietinių miltų | |
2 vienetai | kiaušinių | |
60 mililitrų | pieno | |
2 šaukštai | petražolių (smulkintų) | |
2 skiltelės | česnako (smilkintų) | |
1 šaukštelis | citrinos žievelės (nutarkuotos) | |
1 šaukštelis | raudonėlio (smulkinto) | |
1 žiupsnelis | čili dribsnių | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
pagal poreikį | druskos | |
Kepimui: | ||
1 šlakelis | aliejaus |