Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | maltos mėsos (tinka įvairios, man labai patinka su kalakutiena arba jautiena) | |
0.5 vieneto | kopūstų (didelio) | |
2 vienetai | morkų | |
4 šaukštai | sojos padažo (versijai be glitimo – Tamari) | |
3 centimetrai | imbiero | |
3 skiltelės | česnako | |
1 šaukštas | skrudintų sezamų aliejaus | |
1 šaukštas | saldaus aitriųjų paprikų padažo | |
1 šaukštelis | medaus | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | medaus | |
pagal poreikį | aliejaus (naudoju kokosų aliejų, kepimui) | |
Patiekiant: | ||
šiek tiek | česnakų laiškų (arba svogūno laiškų) | |
šiek tiek | sezamo sėklų | |
šiek tiek | aitriosios paprikos |