Avižinių dribsnių blynai su kopūstu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Avižinių dribsnių blynai su kopūstu
Avižinių dribsnių blynai su kopūstu
Avižinių dribsnių blynai su kopūstu
Autorius apie receptą: Maistingi, sotūs, labai skanūs ir nesunkiai paruošiami. Puikiai tiks pusryčiams ar pietums. Maistingi, sotūs, labai skanūs ir nesunkiai paruošiami. Puikiai tiks pusryčiams ar pietums. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų avižinių dribsnių
250 gramų kopūstų (naudojau pekino)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų čederio sūrio (tarkuoto)
2 šaukšteliai česnako granulės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą sutarkuoti stambia burokine tarka.
2.
Į dubenį berti avižas, sudėti kopūstus, išmaišyti ir palikti per naktį ar bent pusdieniui išbrinkti.
3.
Į dubenį su kopūstais įmušti kiaušinį, berti tarkuotą sūrį, berti druską, pipirus, česnako granules, išmaišyti.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti.
5.
Rankomis formuoti norimo dydžio blynelius, dėti į keptuvę ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital