Aviečių ir persikų uogienė

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Aviečių ir persikų uogienė
Autorius apie receptą: Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi. Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi. Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
5 stiklinės persikų (luptų ir pjaustytų)
400 gramų aviečių
500 gramų cukraus uogienėms (naudojome Dansukker)
4 šaukštai citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
AUTORIUS: Dan Sukker
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Agne
2020-07-31 00:25
Ar persikus reikia nulupti? Ir kiek maždaug gramais gaunasi persiku? Ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital