Rabarbarų uogienė su imbiero nata

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Rabarbarų uogienė su imbiero nata
Autorius apie receptą: Ne ta tipiška braškių uogienė, bet ją galima tepti ir ant blynų. Gaivia rūgštele dvelkianti uogienė su pikantiška imbiero nata, labai tiks prie sūrio, su varške ar ant Ne ta tipiška braškių uogienė, bet ją galima tepti ir ant blynų. Gaivia rūgštele dvelkianti uogienė su pikantiška imbiero nata, labai tiks prie sūrio, su varške ar ant šviesios duonos su sviestu. Jos skonis man primena imbierinius saldainius. Kai vėlyvą rudenį atsidarysite stiklainiuką jūsų virtuvė prisipildys pavasario gaiva, o vėl atvėsus orams, imbieras padės sustiprinti imunitetą. Kai prinoks braškės pusę rabarbarų kiekio pakeiskite braškėmis, ar net avietėmis, šitaip turėsite visai kitokią uogienę. Aš dėjau gana nemažai imbiero, man patinka stiprus jo skonis, o jei jus abejojate dėl to stiprumo, geriau pirma dėkite mažiau, įpusėjus virimui jūs galite dar daugiau jo idėti. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas rabarbarų (nuluptų ir supjaustytų nedideliais gabaliukais kotų)
1 kilogramas uogienių cukraus
1 vienetas citrinų
4 šaukštai imbiero (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Plastikiniame dubenėlyje apiberkite rabarbarus cukrumi, tarkuota citrinos žievele ir apliekite citrinos sultimis. Gerai išmaišykite, uždenkite ir palikite stovėti bent jau dvi valandas, karts nuo karto vis pamaišant.
2.
Virkite rabarbarų ir cukraus mišinį ant lengvos ugnies apie 20 minučių. Pamaišykite karts nuo karto. Išvirus, supilkite į sterilizuotus stiklainiukus.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
diana
2018-05-07 15:52
O kada deti imbiera? ATSAKYTI
Renata
2017-06-01 13:19
Pasakiškai skaniai skamba, kaip tik sode užderėje daug rabarbarų, nebežinau, ką iš jų gaminti. Išbandysiu :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis