Autorius apie receptą:
Šiandien lengvas bei greitas vištienos marinavimas ir, kol ji marinuojasi, laiką galite skirti kitiems darbams. Pvz., aš tuo metu kvėpavau grynu oru lauke vedžiodama šunį.
Šiandien lengvas bei greitas vištienos marinavimas ir, kol ji marinuojasi, laiką galite skirti kitiems darbams. Pvz., aš tuo metu kvėpavau grynu oru lauke vedžiodama šunį.
Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai
vištų blauzdelių
4 šaukštai
majonezo
2 šaukštai
aliejaus
1 šaukštelis
kario
2 skiltelės
česnako
šiek tiek
druskos
šiek tiek
juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išspauskite česnako skilteles ir sumaišykite su majonezu, kariu, aliejumi. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
2.
Vištienos blauzdeles įtrinkite marinatu ir palikite marinuotis iki 1 valandos.
3.
Kepkite 180 C laipsnių orkaitėje, kol vištiena bus iškepus ir gražiai paruduos, apie 40 minučių.