Aštri mėsytė Kalėdiniam stalui

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Aštri mėsytė Kalėdiniam stalui
Aštri mėsytė Kalėdiniam stalui
Aštri mėsytė Kalėdiniam stalui
Aštri mėsytė Kalėdiniam stalui
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 bulvės;
2 morkos;
aliejus 20 g;
druska ir pipirai pagal skonį;
450 g kiaulienos kumpio;
0,5 arbat. šaukštelio ciberžolės;
Maggi Idea makaronams – 1 pakelis;
200 ml vandens;
50 g fermentinio sūrio.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskutame morkas ir bulves ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Aš morkas pjausčiau juostelėmis, o bulves skiltelėmis. Pašlakstome aliejumi ir pabarstome druska ir pipirais ir dedame daržoves į kepimo indą ant dugno. Iš kiaulienos kumpio išpjauname norimo dydžio mėsos gabaliukus (priklausomai nuo valgytojų skaičiaus), juos pabastome trupučiu ciberžolės ir dedame į kepimo indą ant bulvių ir morkų. Maggi Idea makaronams sumaišyti su vandeniu ir apipilti mėsą ir daržoves. Kepti 160 0C temperatūroje apie 1 valandą. Reikėtų pasmeigti su pagaliuku į bulves ir morkas ir patikrinti ar jau iškepę. Galiausiai apibarstome viską tarkuotu fermentiniu sūriu ir pakepam dar apie 5 minutes, kol gražiai sūris išsilydo. Puošiame petražolėmis ir patiekiame su marinuotais agurkėliais. Skanaus!
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aurelija
2009-12-19 14:15
Istikruju labai skanus patiekalas :grin: ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital