Aromatinga vištiena su ananasais

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Aromatinga vištiena su ananasais
Autorius apie receptą: Labai skanus ir greitai paruošiamas patiekalas. Nustebinsite ne tik šeimos narius, bet ir save. Labai skanus ir greitai paruošiamas patiekalas. Nustebinsite ne tik šeimos narius, bet ir save. Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
565 gramai konservuotų ananasų
6 vienetai vištienos šlaunelių mėsos
6 riekelės fermentinio sūrio (plonai pjaustytų)
pagal poreikį prieskonių vištienai (arba kitų mėgiamų)
Padažui:
200 mililitrų vandens
200 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo
2 šaukšteliai kario
20 gramų krakmolo
1 vienetas sultinio kubelių (žr. patarimus)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną įtrinti vištienos prieskoniais. Ant kiekvieno gabaliuko uždėti po griežinėlį ananaso.
2.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti vištieną.
3.
Kepti įkaitintoje iki 180°C orkaitėje apie 25 min.
4.
Ant kiekvieno vištienos gabaliuko uždėti po riekelę sūrio ir kepti dar maždaug 5 min., kol sūris išsilydys.
5.
Kol vištiena kepa, pasiruošti padažą. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti.
6.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti daržoves ir kepti, kol suminkštės.
7.
Tuomet supjaustyti likusius ananasus ir sudėti į keptuvę, supilti skardinėje esantį skystį, vandenį, įdėti sultinio kubelį ir berti krakmolą.
8.
Paruoštą masę sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Į masę supilti grietinėlę, berti karį, išmaišyti.
9.
Gautą padažą supilti į keptuvę, kaitinti ant nedidelės kaitros nuolat maišant, kol sutirštės.
10.
Iškepusią vištieną patiekti su virtais ryžiais, padažu ir jei norisi, šaukšteliu bruknių uogienės.
Patarimai:
Jei nenaudojate sultinio kubelio tuomet vietoj sultinio kubelio ir paprasto vandens naudokite 200 ml kito mėgiamo sultinio.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital