Arbūzo ir fetos sūrio užkandėlės

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Arbūzo ir fetos vėrinukai užkandėlės
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Galbūt šis derinys skamba kiek neįprastai, bet jis tikrai puikus, arbūzas ir fetos sūris skonio klausimu dera tiesiog tobulai! Galbūt šis derinys skamba kiek neįprastai, bet jis tikrai puikus, arbūzas ir fetos sūris skonio klausimu dera tiesiog tobulai! Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų arbūzo (gryno svorio, be žievelės ir sėklų)
200 gramų fetos sūrio
1 saujelė baziliko lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Arbūzą supjaustykite kubeliais.
2.
Fetos sūrį supjaustykite šiek tiek mažesniais kubeliais negu arbūzą.
3.
Ant medinių pagaliukų (aš naudoju dantų krapštukus) verkite baziliko lapelį, tada fetos gabalėlį, o tada arbūzą. Tiekite ir skanaukite!
4.
Beje, jeigu mėgstate ir turite po ranka, šiuos vėrinukus labai tinka apšlakstyti trupučiu tirštesnio balzamiko acto.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Laima
2018-07-03 11:44
Labai skanu, abu vienas su kitu dera. Atgaiva ir užkandis karštą vasaros dieną ATSAKYTI
Hmmmm
2018-07-03 19:33
Laima, pritariu jums netgi labai!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital