Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
šiek tiek | sviesto (kepimo popieriui patepti) | |
Tešlai: | ||
370 mililitrų | kondensuoto pieno, saldinto | |
200 gramų | kvietinių miltų (naudojau EKSTRA a.r. 405 D) | |
2 vienetai | kiaušinių (didelių) | |
100 gramų | sviesto (tirpinto) | |
1 šaukštas | vanilinio cukraus | |
10 gramų | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Kremui: | ||
500 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
250 gramų | maskarponės sūrio | |
250 gramų | varškės (trintos) | |
70 gramų | cukraus pudros | |
Pertepimui: | ||
6 vienetai | konservuotų persikų (puselių) | |
15 gramų | kondensuoto pieno, saldinto | |
0.5 vieneto | citrinų (sulčių) | |
Papuošimui: | ||
250 gramų | maskarponės sūrio | |
150 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
100 gramų | pistacijų (smulkintų) | |
50 gramų | anakardžių riešutų (smulkintų) | |
2 šaukštai | cukraus pudros | |
200 gramų | vaisių (ir uogos) |