1 litre vandens išvirkite sultinį.
Į puodą su šaltu vandenį sudėkite virti morkas ir virkite, kol suminkštės (nepervirkite).
Grybus supjaustykite į keturias dalis ir sudėkite juos kelioms minutėms į verdantį vandenį. Išimkite. Pievagrybiai turi išlikti šiek tiek kieti.
Į puodą sudėkite gerai nuplautas neluptas bulves. Nulupkite ir sugrūskite bulvių košę. Paskaninkite druska bei pipirais.
Salierus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais ir virkite vandenyje su grietinėle, čiobrelio, rozmarino šakelėmis (virti, kol suminkštės).
Paruoškite antienos kepsnius. Krūtinėlę supjaustykite griežinėliais (120 - 130 g). Pabarstykite griežinukus druska iš abiejų pusių. Gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Jame, iš abiejų pusių, apkepkite paruoštą krūtinėlę iki rausvos spalvos. Išimkite kepsnius iš keptuvės ir padėkite juos ant grotelių pailsėti.
Padažui. Keptuvėje, kurioje kepė krūtinėlė, sudėkite apkepti morkas ir smulkintus svogūnus su petražolėmis. Apkepus, supilkite vyną, brendį ir troškinkite, kol 2/3 keptuvės turinio išgaruos. Tada pilkite sultinio (sumaišyto su trupučiu vandens). Troškinkite kol padažo konsistencija taps panaši į sirupo.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros ir kepkite kepsnelius 4 minutes.
Kepsnelius apliekite padažu ir patiekite su pievagrybiais, salierais ir bulvių koše.
Gero apetito!