Autorius apie receptą:
Šiuos suktinukus galima patiekti ir kaip karštą patiekalą, ir kaip šaltą užkandį. Abiem atvejais labai gardu.
Šiuos suktinukus galima patiekti ir kaip karštą patiekalą, ir kaip šaltą užkandį. Abiem atvejais labai gardu.
Virginija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas
antienos krūtinėlės
20 vienetų
šoninė
(juostelių)
250 gramų
pievagrybių
3 vienetai
paprikos
(mažųjų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Anties krūtinėlę supjaustyti 5-7 mm storio juostelėmis.