Antienos krūtinėlės suktinukai

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Antienos krūtinėlės suktinukai
Autorius apie receptą: Šiuos suktinukus galima patiekti ir kaip karštą patiekalą, ir kaip šaltą užkandį. Abiem atvejais labai gardu. Šiuos suktinukus galima patiekti ir kaip karštą patiekalą, ir kaip šaltą užkandį. Abiem atvejais labai gardu. Virginija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas antienos krūtinėlės
20 vienetų šoninė (juostelių)
250 gramų pievagrybių
3 vienetai paprikos (mažųjų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Anties krūtinėlę supjaustyti 5-7 mm storio juostelėmis.
2.
Nuvalyti pievagrybius, pašalinti kotelius. Mažytes paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas.
3.
Ant pievagrybių ir paprikos puselių išdėlioti po antienos juostelę. Kiekvieną apsukti plona šoninės juostele. Sudėti į kepimo skardą.
4.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min, kol išspirga šoninės riebaliukai.
AUTORIUS: Virginija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital