Ant grotelių kepta vištiena - minkšta ir aromatinga

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištiena ant grotelių grilio
Vištiena ant grotelių grilio
Vištiena ant grotelių grilio
Vištiena ant grotelių grilio
Autorius apie receptą: Aromatinga, šiek tiek aštri, minkšta vištiena dingo nuo stalo akimirksniu, net skoniais išpaikintas jaunimas gyrė ir vis kartojo. Gamindama marinatą visada pasikliaunu savo Aromatinga, šiek tiek aštri, minkšta vištiena dingo nuo stalo akimirksniu, net skoniais išpaikintas jaunimas gyrė ir vis kartojo. Gamindama marinatą visada pasikliaunu savo skoniu - maišau ir ragauju. Jei marinate jaučiasi skonių, spalvų ir kvapų dermė - nors imk ir šauktu marinatą kabink ir valgyk, bus skani ir vištiena. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai vištienos šlaunelių mėsos (be kaulų, su odele)
4 šaukštai majonezo (naudojau su mangais)
1 vienetas citrinų (reikės sulčių)
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai alyvuogių aliejaus (naudojau su bazilikais)
2 šaukštai obuolių acto
1.5 šaukšto druskos (pagal skonį)
1 šaukštas dižono garstyčių
1 šaukštas rudojo cukraus
0.5 šaukštelio maltų lauro lapų
2 skiltelės česnako (išspausto)
3 žiupsneliai penkių pipirų mišinio
2 žiupsneliai maltos raudonosios paprikos
2 žiupsneliai džiovintas čiobrelis
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis kario prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą supjaustyti stambiais gabalais.
2.
Majonezą, pomidorų padažą, citrinų sultis, česnaką, aliejų, actą, garstyčias, cukrų, prieskonius sumaišyti ir paragauti, ar atitinka Jūsų skonio poreikius - ar tinka sūrumas, gal aitrumo trūksta, gal prieskonių.
3.
Į marinatą sudėti mėsą, gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą, geriausia nakčiai, ar bent kelioms valandoms.
4.
Kepti grotelėse virš žarijų, kol lengvai apskrus (priklausomai nuo žarijų kaitros, gali užtrukti apie 20-30 min).
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital