Anakardžių riešutų panakota

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Anakardžių riešutų panakota
Anakardžių riešutų panakota
Anakardžių riešutų panakota
Autorius apie receptą: Panakota yra fantastiškai skanus itališkas desertas. Pagaminti labai lengva, o pateikti galima elegantiškai kaip prabangiame restorane. Šis desertas dažniausiai gaminamas iš Panakota yra fantastiškai skanus itališkas desertas. Pagaminti labai lengva, o pateikti galima elegantiškai kaip prabangiame restorane. Šis desertas dažniausiai gaminamas iš gyvūninės kilmės grietinėlės su želatina. O aš pabandžiau su riešutų grietinėle ir agar agaru. Išėjo puikiai. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų anakardžių riešutų
50 gramų nerafinuoto cukraus
1/4 šaukštelio vanilės ekstrakto
1/4 šaukštelio malto cinamono
2 gramai agar agaro
400 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Riešutus nuplauname, užpilame 500 ml vandens ir paliekame nakčiai.
2.
Nuo riešutų nupilame vandenį ir gerai nuplauname. Beriame į maisto smulkintuvą, pilame 300 ml vandens, vanilės ekstraktą, pagardiname cinamonu ir sutriname iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Į puodą įpilame 100 ml vandens, beriame cukrų, agarą ir gerai permaišome. Užvedame ir verdame 1 minutę. Pilame riešutų masę, maišant, kaitiname iki užvirimo, bet neužverdame. Palaikome ant silpnos ugnies 1 minutę.
4.
Paruoštą masę išpilstome į indelius, atvėsiname iki kambario temperatūros ir dedame į šaldytuvą 1 val.
5.
Tiekti tinka su šviežiomis uogomis ar trintais vaisiais, galima pašlakstyti klevų sirupu.
Patarimai:
Agar agarą būtina užvirti, kitaip masė nesustings.
Rekomenduočiau, prieš gaminant, perskaityti etiketę ant agaro pakuotės. Ten parašytos proporcijos. Jums gali prireikti daugiau ar mažiau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital