Alyvinių obuolių obuolienė

AUTORIUS:
Pas Mamuką virtuvėje,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Alyvinių obuolių obuolienė
Alyvinių obuolių obuolienė
Alyvinių obuolių obuolienė
Autorius apie receptą: Laiko patikrintas receptas ir labai skanus. Labai gardu tepti ant batono prie kavos ar arbatos puodelio. Laiko patikrintas receptas ir labai skanus. Labai gardu tepti ant batono prie kavos ar arbatos puodelio. Pas Mamuką virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas obuolių (nuluptų, be sėklų)
500 gramų cukraus
120 gramų vandens (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Obuolius supjaustytu plonomis skiltelėmis ir sudėti į puodą.
2.
Į puodą su obuoliais, berti cukrų, išmaišyti ir palikti kelioms valandoms, galima ir per naktį.
3.
Į puodą su obuoliais pilti vandenį, išmaišyti ir užvirti. Virti ant nedidelės kaitros retkarčiais pamaišant, kol pradės tirštėti iki norimos konsistencijos.
4.
Paruoštą obuolienę sudėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti.
5.
Užsuktus stiklainius sudėti ant virtuvinio rankšluosčio dangteliais į apačią ir palikti, kol visiškai atvės, puikiai išsilaiko visą žiemą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital