Agurkai su mėsos įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Agurkai su mėsos įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Grietinė, 200 gramų
Pomidorų padažas, 1 šaukštas
Citrinų sultys, truputį
Mėsa, virta, 150 gramų
Grybai, virti, 60 gramų
Svogūnai, 1 vienetas
Ryžiai, virti, 100 gramų
Kiaušiniai, 1 vienetas
Petražolės, truputį
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas. Į vieną puselę prikemšame įdaro, kita pusele pridengiame. Puseles surišame siūlu ir 20 minučių troškiname padaže, padarytame iš keleto šaukštų grietinės ir vieno šaukšto pomidorų tyrės. Į padažą galima įlašinti citrinos sulčių. Įdarui gaminti naudojame smulkiai pjaustytą virtą mėsą ir troškintus grybus, sumaišytus su smulkintomis svogūnų galvelėmis, virtais ryžiais, kapotais kiaušiniais, petražolių lapais. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital