Vokiškas blynas orkaitėje

AUTORIUS:
Mindaugas Rainys
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Vokiškas blynas orkaitėje
Vokiškas blynas orkaitėje
Vokiškas blynas orkaitėje
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamas, sotus ir labai skanus blynas. Kepa orkaitėje, tad ilgai virtuvėje sukiotis neprireiks. Puikiai tinka visos šeimos pusryčiams. Greitai paruošiamas, sotus ir labai skanus blynas. Kepa orkaitėje, tad ilgai virtuvėje sukiotis neprireiks. Puikiai tinka visos šeimos pusryčiams. Mindaugas Rainys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaušinių
150 mililitrų pieno
150 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto
1 šaukštas rudojo cukraus (naudojome Dansukker)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
1 vienetas ledų
pagal skonį šilauogių
pagal skonį cukraus pudros (naudojome Dansukker)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje ištirpinama 100 g sviesto.
2.
Į elektrinio plaktuvo indą pilamas pienas, įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, rudasis cukrus, kepimo milteliai. Išplakama.
3.
Supilamas sviestas ir vėl išplakama.
4.
Į keptuvę, kurią galima naudoti kepimui orkaitėje, ištirpinama 50 g sviesto, supilama tešla.
5.
Kepama orkaitėje 180 C laipsnių temperatūroje apie 15 - 20 minučių.
6.
Tiekti su ledais, uogomis, pabarstyti cukraus pudra.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Ramune
2024-02-07 05:06
Vokiškas blynas? Ar Jorkšyro pudingas? Jei tektų atpažint, tai sakyčiau Jorkšyro pudingas. Nieko baisaus, receptai keliauja ir įgauna naujus pavadinimus. Kartais. ATSAKYTI
Agnė
2024-02-07 15:52
Vokiškas blynas, kaip ir parašyta. Taip pat kartais vadinamas Olandišku. Tiek šis blynas, tiek Jorkšyro pudingas turi panašią pagrindinių ingredientų sudėtį, tačiau skirtumai atsiranda dėl jų gamybos būdo, skirtingos tekstūros (pudingas labiau orinis, minkštas, tuo tarpu blynas nors ir minkštas, bet tvirtesnis) ir tradicinio pateikimo būdo. Jorkšyro pudingas dažniausiai laikomas garnyru prie mėsos patiekalų, o Vokiškas-Olandiškas blynas gali būti tiek saldus, tiek sūrus patiekalas, priklausomai nuo pasirinktų priedų. ATSAKYTI
Tomas
2021-02-16 10:05
pagal receptą nieko net panašaus nesigauna ATSAKYTI
Ingrida
2021-02-17 10:04
Kas būtent nesigavo? Viską juk labai detaliai video parodo :) ATSAKYTI
Ramune
2024-02-07 15:47
https://kirviovirtuve.blogspot.com/2013/03/jorksyro-pudingas.html
šitas receptas beveik teisingas (iš daugumos, kurie yra siūlomi internete), kad iškeptų toks blynas kaip matote autorės foto.
Jorkšyro pudingus galite kepti tiek mažyčius, tiek per visą keptuvę ar kepimo formą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital