Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir šilauogėmis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir šilauogėmis
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir šilauogėmis
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir šilauogėmis
Autorius apie receptą: Nuostabiai skanūs ir paprastai pagaminami pyragėliai. Vietoje šilauogių galite naudoti mėlynes ar kitas mėgiamas uogas. Cukraus kiekį varškės kreme galite koreguoti pagal Nuostabiai skanūs ir paprastai pagaminami pyragėliai. Vietoje šilauogių galite naudoti mėlynes ar kitas mėgiamas uogas. Cukraus kiekį varškės kreme galite koreguoti pagal savo skonį ir uogų saldumą - jeigu uogos rūgštesnės, jo dėkite daugiau, o jeigu saldesnės - galima mažiau. Jeigu norisi įvairovės, varškę taip galite pakeisti kreminiu sūreliu ar rikotos sūriu. (...daugiau) Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 gramų sluoksniuotos tešlos (6 lapelių)
200 gramų kreminės varškės (arba paprastos)
200 gramų šilauogių
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kremui varškę sumaišome su kiaušiniu, vaniliniu cukrumi ir paprastu cukrumi.
2.
Sluoksniuotos tešlos lapelius perpjauname pusiau, kad būtų kvadratėliai. Jeigu norite didesnių pyragėlių ir į juos sutalpinti dar daugiau įdaro, prieš tai sluoksniuotą tešlą galite truputį pakočioti, bet tai nėra būtina.
3.
Į kvadratėlių vidurį dedame po šaukštą varškės kremo ir užberiame šilaguogių. Užlenkiame kvadratėlio kraštus, kad gautųsi trikampiukai. Kraštus užspaudome šakute.
4.
Pyragėlius dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir jų viršų aptepame lengvai paplaktu kiaušiniu. Kepame iki 200 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių, kol pyragiukai gražiai pakils ir įgaus švelniai auksinę spalvą.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rita
2017-08-24 16:00
Su sluoksniuota tesla viskas labai skaniai, taip ir sitos bandeles! ATSAKYTI
Marija
2017-08-20 03:21
Visokių skonių prisigaminau, ir su braškėmis, ir su šilauogėm. Greit suvalgėm! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital