Sausainiukai "Ežiukai"

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Sausainiukai "Ežiukai"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pakuotė avižinių dribsnių su džiovintais vaisiais
120 g sviesto
1 sauja saulėgrąžų
1 kiaušinis
1 stiklinė miltų
4 šaukštai auksaspalvio sirupo
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 šaukštas cukraus su cinamonu
4 šaukštai perlinio cukraus
2 šaukštai aguonų
Razinos (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpintą sviestą suplakti su kiaušiniu, suberti dribsnius, saulėgrąžas ir palikti pusvalandžiui, kad pabrinktų.
Suberti miltus, cukrų su cinamonu, cukrų su vanile, supilti skystą cukrų, išmaišyti ir formuoti ežiukus.
Paimti už nosytės, apvolioti perlinio cukraus - aguonų mišinyje. Padaryti iš razinų nosytes ir akytes. Kepti 180-190 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital