Pievagrybių ir sūrio užkandėlė

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Pievagrybių ir sūrio užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 didelių pievagrybių Svogūnas 350g sūrio su mėlynaisiais pelėsiais 3/4 stiklinės smulkintų graikinių riešutų šaukštas džiūvėsėlių 2 šaukštai smulkintų krapų 4 šaukštai sviesto pagal skonį druskos maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kotelius nupjaukite, susmulkinkite ir kartu su smulkintais svogūnais pakepinkite šaukšte įkaitinto sviesto. Sūrį sutrinkite šakute ir sumaišykite su kepintais pievagrybių koteliais, krapais ir riešutais. Tris šaukštus riešutų atidėkite ir sumaišykite su džiūvėsėliais. Pievagrybių kepurėles apibarstykite pipirais, druska ir įdarykite sūrio mase. Apibarstykite riešutų ir džiūvėsėlių mišiniu, sudėkite į sviestu išteptą kepimo skardą. Ant kiekvienos kepurėlės uždėkite po gabalėlį sviesto ir 25 minutėms pašaukite į 190 laipsnių karštumo orkaitę. Tiekdami į kepurėles įsmeikite po dekoratyvų konditerinį smeigtuką.
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
ilona
2014-12-14 16:28
Turi buti skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital