Paprastas obuolių pyragas
AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 464)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 464)
Paprastas obuolių pyragas
Paprastas obuolių pyragas
Paprastas obuolių pyragas
Paprastas obuolių pyragas
Redakcijos nuomonė: Vaikystės skonio obuolių pyragas, kuris pavyksta visada ir yra itin lengvai pagaminamas. Redakcijoje pyragą pagal šį mūsų skaitytojos Ramintos atsiųstą receptą kepėme Vaikystės skonio obuolių pyragas, kuris pavyksta visada ir yra itin lengvai pagaminamas. Redakcijoje pyragą pagal šį mūsų skaitytojos Ramintos atsiųstą receptą kepėme nesuskaičiuojamą kiekį kartų ir kaskart jis būna puikus. Labai gardus karštas, ypač su rutuliuku vanilinių ledų šalia. Bet ne mažiau skanus ir atvėsęs. Antrą dieną dar net skanesnis, jeigu sugebėsite jos išlaukti :-)

Improvizacijoms pyragas labai tinkamas - skanu į jį įberti saują smulkintų riešutų ar saują razinų. Arba galite įtarkuoti apelsino žievelės ir įmaišyti šokolado gabaliukų. Esame jį kepę perpus su obuoliais, perpus su kriaušėmis - labai vykęs derinys. Tad laisvę fantazijai ir būtinai būtinai jį pasigaminkite! Beje, paprastai šį pyragą kepame 26 cm skersmens torto formoje ir mums jis iškepa per daugmaž 45 minutes.
(...daugiau)
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
100 mililitrų aliejaus (arba tirpintas sviestas)
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo.
2.
Beriame miltus, kepimo miltelius ir pilame aliejų. Viską gerai išmaišome.
3.
Nulupame obuolius, supjaustome nedideliais gabalėliais.
4.
Obuolius sumaišome su cinamonu ir beriame į tešlą. Viską išmaišome.
5.
Kepame iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 minutes.
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (46)
Lina
2017-09-09 00:10
Fantastiškai skanus! ATSAKYTI
Neda
2017-07-02 12:26
Vakar gaminau šį pyragą kadangi buvo mamos gimtadienis, gavosi labai labai skanu, tevai liko sužavėti. Beje, man 12 metu. Patariu gaminti. ATSAKYTI
Neda
2017-07-01 14:24
Turiu tik stikline miltu, ar iseis iskepti?? ATSAKYTI
Erika
2017-07-02 11:17
Daugmaž proporcingai pamažinkite ir kitų ingredientų kiekį bei kepkite kiek mažesnėje kepimo formoje (arba jeigu kepsite didesnėje, šiek tiek patrumpinkite kepimo laiką). Tikrai pavyks! ATSAKYTI
Evaldas
2017-05-29 11:20
Labai lengvai paruošiamas, skanus. Tikai vertą kitiems pasigaminti :D ATSAKYTI
Aira
2017-04-03 18:21
o būtina kepimų miltelių?Nes šiuo momentu kaip tik neturiu ATSAKYTI
Vida
2017-04-05 22:46
Reikėtų arba kepimo miltelių, arba nugesintos sodos. Tam kad pyragas iškiltų ATSAKYTI
Daira
2017-01-04 21:10
Kepiau šį pyragą ne kartą. Pirmiausia bandžiau su obuoliais ir tikrai puikiai pavyko. Šiandien pabandžiau su kriaušėmis, man dar skaniau negu su obuoliais. ATSAKYTI
Violeta
2016-12-30 21:24
Darau šį obuolių pyragą panasiai,tik vietoj riebalų dedu neriebios varškės ir dar įmaišau saują razinų ATSAKYTI
Jore
2016-11-10 22:03
Daugvyle, su mandarinais as buciau atsargi, nes jie vandeningesni negu obuoliai, tai reiketu miltu kieki keisti. Ir dar ju kauliukai ir skilteliu zieveles kazi kaip iskepus jausis. Bet pvz kriauses tai vietoje obuoliu labai skaniai buna, kokie persimonai ar nektarinai, persikai irgi turetu tikti :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis