Minkštutėlis vos per pusvalandį pamarinuotas šašlykas
AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Minkštutėlis vos per pusvalandį pamarinuotas šašlykas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sultingo šašlyko paslaptis - nuoširdus jo minkymas, galite šį darbą patikėti stipresniems draugams, nes nuo minkymo stiprumo priklausys galutinis rezultatas! Receptas ypač Sultingo šašlyko paslaptis - nuoširdus jo minkymas, galite šį darbą patikėti stipresniems draugams, nes nuo minkymo stiprumo priklausys galutinis rezultatas! Receptas ypač praverčia, kai iš vakaro pamirštate pasimarinuoti šašlyką ar netikėtai nusprendžiate nulėkti į gamtą! (...daugiau) Renata
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
1 kilogramas svogūnų
50 gramų degtinės
šiek tiek džiovintų bazilikų
šiek tiek mairūno
šiek tiek raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą supjaustykite stambesniais gabalais (maži gabaliukai kepdami daug labiau išdžiūva). Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
2.
Mėsą dideliame dubenyje sumaišykite su prieskoniais, degtine ir svogūnais ir apie 20-30 minučių intensyviai ja minkykite. Šiame etape mėsos jo būdu nesūdykite, nes tai ją išdžiovins!
3.
Prieš kepant, svogūnus būtinai nuo mėsos gabaliukų nurankiokite, nes jie linkę svilti. Mėsą pagardinkite pagal skonį druska.
4.
Maukite mėsą ant iešmo ir kepkite. Jeigu norisi dar daugiau aromatų, kepant galima apšlakstyti vynu (bet bus tikrai labai skanu ir be to).
AUTORIUS: Renata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Skaiste
2017-05-28 11:35
Kuom galima pakeisti degtine? ATSAKYTI
Simona
2017-05-28 12:24
Galite jos tiesiog nenaudoti, o šašlyką minkyti tik su svogūnais. Skonis bus kitoks, bet labai geras :) ATSAKYTI
Gytis
2017-05-16 10:08
tikras dalykas,minkiau ir as praeita savaitgali,visada gerai iseina. ATSAKYTI
Daiva
2017-05-13 14:51
Vakar kepėm, labai patiko. Netikėjau, kad taip gerai gausis, bet šašlykas buvo puikus ATSAKYTI
Raminta
2017-05-12 20:28
Patikrintas ir visada pavykstantis receptas. Aš viską paruošiu, o tada vyrą pristatau minkyti :-D Kadangi šis šašlykas jam pats skaniausias, net neburba tą darydamas :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis