Šašlykai alaus marinate

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Šašlykai alaus marinate
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus ir sultingas šašlykas. Alų aš jam dažniausiai naudoju tamsų, nes jis stipresnio skonio, bet iš tiesų galite rinktis ir bet kokią kitą savo mėgiamo alaus rūšį. Labai skanus ir sultingas šašlykas. Alų aš jam dažniausiai naudoju tamsų, nes jis stipresnio skonio, bet iš tiesų galite rinktis ir bet kokią kitą savo mėgiamo alaus rūšį. Nealkoholinis alus irgi puikiai tinka. (...daugiau) Julija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
300 mililitrų alaus (tamsaus arba kitokio mėgstamo)
3 galvos svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sprandinę supjaustome postambiais gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagal skonį pagardiname druska ir pipirais, suberiame svogūnus.
2.
Palaipsniui nuolat maišant pilame alų. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame.
3.
Paliekam marinuotis per naktį.
4.
Kepti ant žarijų (prieš tai nurinkus stambesnius svogūnų gabalėlius, kad nesviltų). Skanaus!
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital