Mamytės spurgytės

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Mamytės spurgytės
Autorius apie receptą: Vaikystėje Mamytė sekmadieniais palepindavo mus šiomis puikiomis spurgytėmis. Jos ranka užrašytas receptas saugomas mano kulinarinių užrašų knygoje. Dabar juo naudojasi Vaikystėje Mamytė sekmadieniais palepindavo mus šiomis puikiomis spurgytėmis. Jos ranka užrašytas receptas saugomas mano kulinarinių užrašų knygoje. Dabar juo naudojasi jau mano dukrytė. Spurgytės tokios skanios, kad sunku išsaugoti, kol atauš. Jei patinka saldžiau, galima apibarstyti cukraus pudra. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
10 šaukštų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kepimui:
1 stiklinė aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į varškę suberti miltus, cukrų, kepimo miltelius, įmušti kiaušinį. Gerai išminkyti, gnybto tešlos ir formuoti mažas spurgytes.
2.
Puode įkaitinti aliejų.
3.
Virti įkaitintame aliejuje, vis pavartant, kol gražiai apskrunda. Kartu su spurgytėmis, virti po skiltelę žalios bulvės - apsaugo aliejų nuo svilimo. Dedant spurgytes įį aliejų virimui, reikia atsiminti, kad spurgytės šiek tiek išsipučia.
4.
Ištraukus iš aliejaus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nuvarvėtų.
AUTORIUS: Audronė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Iyat
2022-10-08 23:04
Ar skanias ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital