Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 vienetas | žiedinių kopūstų (vidutinio dydžio) |
350 gramų | vištienos (virtos, keptos ar rūkytos) |
150 gramų | varškės užtepėlės (ar kreminio sūrio, aš naudojau Vilkyškių varškės užtepėlę su česnakais) |
200 mililitrų | grietinėlės (naudojau 30% riebumo) |
100 gramų | čederio sūrio (arba kitokio mėgiamo gerai besilydančio, pvz. Vilvi Gouda) |
150 mililitrų | vištienos sultinio |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio dydžio) |
1 šaukštelis | rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos miltelių) |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (arba džiovintų raudonėlių) |
1 šlakelis | alyvuogių aliejaus |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |