Kondensuoto pieno pyragas - be galo skanus ir greitas

AUTORIUS:
Kornelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 391)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 391)
Kondensuoto pieno pyragas - be galo skanus ir greitas
Autorius apie receptą: Be galo skanus, pigus ir super greitai pagaminamas pyragas. Labai tinka ant jo viršaus prieš kepant užberti porą pasmulkintų obuoliukų ar mažą skardinę pasmulkintų Be galo skanus, pigus ir super greitai pagaminamas pyragas. Labai tinka ant jo viršaus prieš kepant užberti porą pasmulkintų obuoliukų ar mažą skardinę pasmulkintų konservuotų persikų. Galima apibarstyti kokosų drožlėmis ar mėgiamais riešutais. Ar kaip tik fantazija leidžia. Kartais atvėsusį šį pyragą perpjaunu pusiau (kaip biskvitą) ir pertepu kremu - igi labai labai skanu, gaunasi toks kaip tortas. Aš kepiau 21 cm formoje, bet galima kepti ir didesnėje/mažesnėje, tik koreguoti kepimo laiką. (...daugiau) Kornelija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g sutirštinto pieno (1 skardinė)
200 g miltų
100 g sviesto (ištirpinto)
3 kiaušiniai
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Visus ingredientus sudėti į dubenį ir gerai išplakti (geriausia mikseriu). Supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min. (priklausomai nuo formos dydžio). Ištraukus leisti atvėsti, o tada mėgautis!
AUTORIUS: Kornelija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (49)
Beata
2022-12-14 19:24
Ar galima ši pyragą naudoti kaip biskvitą? ATSAKYTI
Jonas
2022-06-06 19:58
ar nebuvo per saldus? ATSAKYTI
Rasa
2022-05-01 19:15
Labai puikus receptas! Viskas pavyko, labai skanus. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Simona
2022-02-12 16:49
Darom kulbeckaite šiandien ATSAKYTI
giedre gabaja
2021-11-28 09:51
labai skanus.ačiū už recepta ATSAKYTI
Lina
2021-11-23 21:54
Nezinau pastoviai jy kepu ir pa yksta labai skanu dar papuosiu ir pirstelius apsilaizyti kaip skanu ATSAKYTI
Emilija
2021-11-17 00:59
Nezinau ar man cia jis nepavyko ar jis toks ir turi buti..nesukrito, iskilo, nu bet toks prastas ATSAKYTI
Reda
2021-10-18 17:43
Aš išbandžiau jį visaip labiausiai patiko su anakardžio riešutais,nuo graikinių riešutų būna tamsesnis pyragas,o skonis nuostabus. ATSAKYTI
Danutė
2021-10-02 14:37
Nustebau,kad ne sudėtingo recepto pyragą reikia kepti taip ilgai. 200g. miltų ir kiti produktai.Gal vėsioje orkaitėje? ATSAKYTI
Greta
2021-10-04 09:43
Pats paruošimas (jūsų daromas darbas, visa kita daro orkaitė) lengvas ir greitas, bet kepimui laiko reikia tiek, kiek reikia, čia jau kažko pagreitinto vargu ar pavyks prigalvoti :) ATSAKYTI
Irena
2021-08-26 13:12
Viską padariau pagal receptą,man nepatiko,gal kepti reikėjo trumpiau, ATSAKYTI
Inga
2021-08-26 13:20
Na kepimo laikas priklauso ir nuo formos dydžio kurioje kepate, o kartais ir nuo pačios orkaitės, tad būtinai reikia tikrinti :) ATSAKYTI
Irena
2021-08-26 13:31
Kepiau su Malsenos miltais,gal nuo šių miltų gavisi sausas,neskanus. ATSAKYTI
Renata
2021-05-09 11:26
Kepti reikia 15-20 min. Ne ilgiau ATSAKYTI
Ev
2023-03-15 20:15
Pritariu , man iskepe per 20minuciu ATSAKYTI
Angelas
2021-04-01 12:23
LABAI SKANUS PYRAGAS ❤️ ATSAKYTI
Lina
2020-10-14 15:37
Nėra labai saldus ATSAKYTI
la.maistas
2020-05-05 10:02
Taip
ATSAKYTI
...
2020-05-01 11:36
O konservuotus ananasus arba persikus dėti ant viršaus prie kepant ar ant iškepusio? ATSAKYTI
Agnė
2020-05-05 16:48
Po nuotrauka parašyta, kad prieš kepant uždėti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital