Kinrožių arbata ir siūlais dažyti margučiai

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Kinrožių arbata ir siūlais dažyti margučiai
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Artėjant Velykoms norisi atrasti daugiau paprastų, žavių, bet paprastų natūralių būdų marginimui. Šiuos paruošti tikrai labai paprasta, ilgiausia dalis bus tik laukimas Artėjant Velykoms norisi atrasti daugiau paprastų, žavių, bet paprastų natūralių būdų marginimui. Šiuos paruošti tikrai labai paprasta, ilgiausia dalis bus tik laukimas iki kol margučiai įgaus norimą spalvos ryškumą, o vėliau kol margučiai nudžius. Bet luktelėti tikrai verta, nes margučiai pavyksta labai gražios spalvos ir kuklaus, bet žavaus rašto. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 litras vandens
70 gramų kinrožių arbatos
pagal poreikį siūlas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą suberti kinrožių arbatą, užpilti vandeniu. Užvirti, sumažinti kaitrą ir virti 10 - 15 min. Tada puodą nukelti nuo kaitros ir nuovirą perkošti.
2.
Virtus kiaušinius gausiai apsukti siūlu ir dėti į nuovirą.
3.
Kiaušinius laikyti nuovire iki jie įgaus norimą atspalvį. Sodrią tamsiai mėlyną spalvą kiaušiniai įgauna po 4 - 5 valandų.
4.
Išimti kiaušinius ir padėti ant popierinių rankšluosčių, kad natūraliai nudžiūtų. Tai labai svarbu, nes jei siūlą bandysite nuimti kai kiaušiniai dar nėra sausi, nusivalys dažai ir bus plėmų.
AUTORIUS: Laurinta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Greta
2024-03-24 14:34
Ne mėlyna spalva gaunasi, o pilka, ilgiau palaikius beveik juoda ATSAKYTI
Dovilė
2024-03-25 08:06
Spalva labai priklauso nuo nuoviro stiprumo, laikymo trukmės ir kiaušinio lukšto atspalvio. Mums spalva buvo tamsiai, sodriai mėlyna, kaip nuotraukoje - vienų kiaušinių šviesesnė, kitų tamsesnė. Tuo ir žavus natūralus dažymas, kad atrodo priemonės panašios, o rezultatas gali pavykti toks įvairus! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital