Kijevo kotletai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 88)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 88)
Kijevo kotletai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Vištienos filė, 400 gramų
Sviestas, 150 gramų
Kiaušiniai, 1 vienetas
Džiūvėsėliai, 5 šaukšteliai
Aliejus, 0.5 litro
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustykite taip, kad jos plotas būtų maždaug 12x10 cm, o jos storis būtų apie 6 mm. Tokius filė gabalus išmuškite iki 3mm storio.  Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį (maždaug 3x1x1) ir muštos vištienos likučius. Filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų kaip cepelino. Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje (arba fritiūrinėje) apie 4 minutes, vėliau pakepkite 4 min. orkaitėje, kad šiek tiek apsausėtų. Sviestas, kotleto viduje neturi išbėgti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Gabija
2013-03-20 14:38
kiek čia porcijų išeina? ATSAKYTI
greta
2012-08-20 23:00
seip tai sviestas laikomas kamb temp ir po to i sviesta sudedamos smulkintos petrazoles,mase dedame ant maistines pleveles,suvyniojame,dedame i saldytuva. sustingus masei atvyniojame,atpjauname reikiama gabaliuka ir dedame ant miesos. ATSAKYTI
zaneta
2009-11-01 02:47
truksta ingredientuose petrazoliu! nuotraukoje matyti, bet i sudeti lyg ir neieina skaitant. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital