Kijevo kotletai
AUTORIUS:
Kijevo kotletai
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 5 šaukšteliai
  • Aliejus, 0.5 litro
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite taip, kad jos plotas būtų maždaug 12x10 cm, o jos storis būtų apie 6 mm. Tokius filė gabalus išmuškite iki 3mm storio.  Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį (maždaug 3x1x1) ir muštos vištienos likučius. Filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų kaip cepelino. Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje (arba fritiūrinėje) apie 4 minutes, vėliau pakepkite 4 min. orkaitėje, kad šiek tiek apsausėtų. Sviestas, kotleto viduje neturi išbėgti.
Skaityti komentarus
Komentarai (3)
Gabija
2013-03-20 14:38
kiek čia porcijų išeina?
greta
2012-08-20 23:00
seip tai sviestas laikomas kamb temp ir po to i sviesta sudedamos smulkintos petrazoles,mase dedame ant maistines pleveles,suvyniojame,dedame i saldytuva. sustingus masei atvyniojame,atpjauname reikiama gabaliuka ir dedame ant miesos.
zaneta
2009-11-01 02:47
truksta ingredientuose petrazoliu! nuotraukoje matyti, bet i sudeti lyg ir neieina skaitant.
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis