Glazūruota antiena su lazdyno riešutais, miško uogomis ir varškės kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Glazūruota antiena su lazdyno riešutais, miško uogomis ir varškės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Paruošimo laikas: Apie 1 val..
Porcijų skaičius: 5
5 gabalų antienos file
1 saujos spanguolių
1 saujos mėlynių
1 saujos žemuogių
1 saujos lazdynų riešutų
Čili pipirų
Druskos
Šlakelio brendžio
Varškės kremui:
150 g varškės
1 a.š. medaus
2 v.š. grietinės
4 v.š. krapų šakelių
Druskos
Česnako
Čili pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Antiena.  Antienos krūtinėlę nusausinti ir įpjauti odelę darant langelius,o  ant viršaus užberstyti druskos. Į neįkaitusią keptuvę antieną padėti odele žemyn ir kepti apie 7 minutes, tada apverti. Apkepus, anties krūtinėlę perdėti į kepimo skardą ir kepti iki 200 °C temp. laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5 minutes. Galiausiai, supjaustyti antieną nedideliais gabaliukais.

Uogų padažas. Į sausą keptuvę suberti cukrų ir kaitinti, kol išsilydis. Sudėti sviestą, įpilti brendžio ir ,maišant, šiek tiek pakaitinti. Suberti miško uogas, išjungti ugnį ir gerai išmaišyti.

Varškės kremas. Metalinio sieto pagalba pertrinti varškę, sumaišyti ją su grietine, sutrintu česnaku ir krapais, medumi, druska bei pipirais.

Lazdyno riešutus pakepinti ant sausos keptuvės ir sudėti prieskonius.

Į lėkštę dėti antienos gabaliukus, šaukštą varškės kremo, lazdyno riešutus ir viską aplieti uogų padažu.

Skanaus!

 

www.ciopciop.lt

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital