Įdaro gamyba:
Viską suberkite į puodą ir virkite 15- 20 min., kol sutirštės.
Bandelių gamyba:
Mieles sutrinti, pabarstyti cukrum, užpilt (kad apsemtų) šiltu vandeniu ir uždengti rankšluostėliu, kad pakiltų. Pašildyti pieną (jis neturi būti per karštas, tik šiltas), į jį supilti cukrų, įdėti sviestą ir maišyti, kol ištirps. Tada pilti miltus, supilti mieles ir palikti, kol pakils. Dar galima įdėti vanilinio cukraus ir vieno kiaušinio trynį.
P.S. Įdaras gali būti įvairus. Nuotraukoje pavaizduotos bandelės su obuoliais, cinamonu, aguonomis. Jei darysite nesaldų įdarą nedėkite cukraus, galite įdėti žiupsnelį druskos.
Tešlą iškočiokite ir paskleiskite įdarą. Tokiam kiekiui įdaro tešlos kiekį reikėtų mažinti per pus.