Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Autorius apie receptą: Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį. Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį. Dan Sukker
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų aviečių
250 gramų dansukker uogienių cukraus
3 šaukšteliai imbiero
1 vienetas žaliųjų citrinų sulčių
1 vienetas žaliosios citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis