Aguročių laiveliai

AUTORIUS:
Liveta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Aguročių laiveliai
Aguročių laiveliai
Aguročių laiveliai
Aguročių laiveliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas aguročio
500 gramų kiaulienos sprandinės
1 vienetas rausvųjų svogūnų
4 skiltelės česnako
1 sauja žalumynų
1 šaukštelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Viršui:
20 riekių kiaulienos šoninės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Agurotį perpjauti per pusę. Išskobti.
2.
Mėsą smulkiai supjaustyti, sumaišyti su kapoto svogūnu, česnaku, žalumynais, druska ir pipirais. Gauta mase įdaryti aguročio puseles.
3.
Iš šoninės juostelių pinti tinklelius ir uždengti aguročio puses.
4.
Kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
AUTORIUS: Liveta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital