LaMaistas TV laida - "Grilio perliukai - ypatingi, bet nesudėtingi patiekalai!"

2021-05-16
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV laida - "Grilio perliukai - ypatingi, bet nesudėtingi patiekalai!"

Šio sekmadienio, gegužės 16 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kvietė ruošti sočius pietus bėsimėgaujant pavasariniais saulės spinduliais. Šefai dalinosi puikiais patarimais ir sočių receptų idėjomis, kurios sužavės kiekvieną.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Laidos šefas Tomas gamino bulvainį su rūkyta anties krūtinėle ir garstyčių jogurtu. Išskirtinis, pavasariškai spalvingas patiekalas, kuris tikrai sužavės kiekvieną. Nesudėtinga paruošti, o skonis įsimins ilgam. Tomas nenaudojo patiekalui nei pomidorų padažo, nei majonezo. Viską gardino natūraliomis daržovėmis. Puiki idėja sotiems pietums.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Antrasis laidos šefas Vylius ruošė mėsainį su chorizo dešrelėmis. Vylius pamini, kad jei neturite chorizo dešrelių, puikiai tiks jas keisti šonine, jautienos paplotėliu, kitas mėgstamas dešreles ar net ruošti su portobello grybu, bet puikiai tiks ruošti su bet kokiu mėgstamu priedu. Šį mėsainį paruošti labai nesudėtinga ir nereikia daug laiko ruošimui, o skonis sužavės kiekvieną. Šefas pamini, kad mėsainius labai tinka gardinti sūrio padažu arba, kaip šiame variante, sūrį uždėti ant kepamo kiaušinio ir dar šiek tiek tiek pakepti iki kol sūris išsilydys.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital