Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Vakarienė per pusvalandį" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip teisingai naudotis greitpuodžiu. Tomas ne tik pasidalins patirtimi ir patarimais, kaip tai padaryti saugiau, bet ir atskleis puikaus kaulų sultinio receptą! Paprastai, norint paruošti skanų sultinį, tenka praleisti daug laiko virtuvėje. O pasitelkę greitpuodį ir Tomo patarimą, pamatysite, kaip tai padaryti greičiau!
Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:
Kaulų sultiniui Tomas naudojo:
1 kg vištienos kaulų
1 litras vandens
100 g svogūnų
100 g morkų
pagal skonį druskos
Prieskoninės daržovės tiks ne tik siūloms recepte, bet ir kitokios mėgstamos bei turimos. Beje, sultinį galima pasūdyti ir vėliau, kai jau bus paruoštas.
„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!