Kaip teisingai naudoti greitpuodį?

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-10-20
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
Kaip teisingai naudoti greitpuodį?

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Vakarienė per pusvalandį" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip teisingai naudotis greitpuodžiu. Tomas ne tik pasidalins patirtimi ir patarimais, kaip tai padaryti saugiau, bet ir atskleis puikaus kaulų sultinio receptą! Paprastai, norint paruošti skanų sultinį, tenka praleisti daug laiko virtuvėje. O pasitelkę greitpuodį ir Tomo patarimą, pamatysite, kaip tai padaryti greičiau!

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

 

Kaulų sultiniui Tomas naudojo:

  • 1 kg vištienos kaulų

  • 1 litras vandens

  • 100 g svogūnų

  • 100 g morkų

  • pagal skonį druskos

 

Prieskoninės daržovės tiks ne tik siūloms recepte, bet ir kitokios mėgstamos bei turimos. Beje, sultinį galima pasūdyti ir vėliau, kai jau bus paruoštas.

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital