Žydiška silkė

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žydiška silkė
Autorius apie receptą: Silkė ant Rytų Europos stalo visuomet užėmė ypatingą vietą. Silkė Kūčioms yra vienas iš tradicinių patiekalų. Receptų su silke galima atrasti nesuskaičiuojamą Silkė ant Rytų Europos stalo visuomet užėmė ypatingą vietą. Silkė Kūčioms yra vienas iš tradicinių patiekalų. Receptų su silke galima atrasti nesuskaičiuojamą galybę, o aš šiandien pasidalinsiu žydišku receptu, kuris puikiai papildys jūsų kūčių stalo įvairovę. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai silkių filė
2 vienetai svogūnų
160 gramų šprotų (apytikriai, 1 skardinės)
30 gramų džiovintų grybų
1 šaukštas pomidorų pastos
0.5 šaukštelio cukraus
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Džiovintus grybus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome maždaug 15 min, kad suminkštėtų. Tada supjaustome.
2.
Svogūnus susmulkiname ir pakepiname aliejuje. Sudedame grybus, šiek tiek pakepiname. Įdedame pomidorų pastos, beriame cukraus ir dar šiek tiek pakepiname.
3.
Šakute sutriname šprotus ir sumaišome su keptuvės tūriniu.
4.
Pagardą atvėsiname ir patiekiame kartu su gabaliukais supjaustyta silke.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital