Žvynabudės karbonadai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žvynabudės karbonadai
Žvynabudės karbonadai
Žvynabudės karbonadai
Žvynabudės karbonadai
Autorius apie receptą: Grybas kurio skonis, vieniems primena žuvį, kitiems - vištieną. Grybas kurio skonis, vieniems primena žuvį, kitiems - vištieną. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai žvynadubės (valgomosios)
2 vienetai kiaušinių
30 gramų sviesto
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį pipirų
pagal poreikį kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grybams nupjauname kotus - jų nevalgome, naudosime tik kepures.
2.
Apvalom kepurių žvynus.
3.
Plakam porą kiaušinių su druska, smulkintu česnaku, pipirais.
4.
Mirkom grybus į kiaušinių plakinį, tuomet apvoliojame miltuose.
5.
Kepam keptuvėje tirpintame svieste, sumaišytu su aliejumi, iš abiejų pusių, kol apskrus.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital