Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
maltų juodųjų pipirų
5 šaukštai aliejaus
300 g menkių arba kitokių žuvų filė
4 citrinos
4 česnako skiltelės
bazilikų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustikyte česnakus griežinėliais, užpilkite aliejumi, palaikykite 3h. Išspauskite vienos citrinos sultis, ir apšlakstykite žuvis ir palikite jas valandą marinuotis. Likusias citrinas supjaustykite griežinėliais. Ant iešmelių pakaitomis verkite žuvų gabaliukus ir citrinų pusgriežinius. Keptuvėje įkaitinkite česnakinį aliejų (česnakus išėmę), iš visų pusių apkepkite jame vėrinukus, sūdykite juos, barstykite pipirais, bazilikais ir tuoj pat tiekite. Galite pridėti ir paprikos griežinėlių (bandžiau tik kartą).