Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
450 g maltos lašišos ar kitos žuvies;
žuvies prieskonių;
0,5 svogūno;
1 morka;
1 kiaušinio trynys;
1 šaukštas krakmolo;
džiuvėsėliai;
aliejus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi. Skanu patiekti su majonezo ir česnakų padažu. Skanaus :)