Žuvies kukuliai su žalios spalvos daržovėmis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žuvies kukuliai su žalios spalvos daržovėmis
Žuvies kukuliai su žalios spalvos daržovėmis
Žuvies kukuliai su žalios spalvos daržovėmis
Autorius apie receptą: Žalios daržovės ir kukuliuose, ir aplink juos. Sveika, labai skanu, pavasariška. Puikus būdas sunaudoti žuvį, jei namie yra godus žvejas, bet tinka visokia! Skanaus! O tikrai Žalios daržovės ir kukuliuose, ir aplink juos. Sveika, labai skanu, pavasariška. Puikus būdas sunaudoti žuvį, jei namie yra godus žvejas, bet tinka visokia! Skanaus! O tikrai bus. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo lydekos (arba kitokios žuvies faršo)
1 vienetas brokolių (mažo)
1 vienetas cukinijų
200 gramų šparaginių pupelių
200 mililitrų grietinėlės
2 vienetai svogūnų
3 riekelės batono
2 vienetai salierų stiebų
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį pieno (batonui mirkyti)
1 saujelė špinatų
1 saujelė krapų (smulkintų)
2 šaukštai manų kruopų
4 žiupsniai džiovintų bazilikų
4 žiupsniai maltos kalendros
4 žiupsniai persilado prieskonių
4 žiupsneliai maltų lauro lapų
4 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
2 žiupsneliai džiovintų čiobrelių
pagal poreikį druskos
Apvoliojimui:
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
Kepimui:
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Lydekos faršą aš pasigaminu smulkintuvu susmulkindama lydekos mėsą, kartu su smulkesniais kaulais.
2.
Visus prieskonius ir druską sumaišyti, pusę suberti į faršą, pusę palikti daržovėms.
3.
Batono riekeles išmirkyti piene.
4.
Brokolį lengvai apvirti ir susmulkinti smulkintuvu kartu su 1 svogūnu, saliero stiebu ir špinatais - ne iki tyrės, bei sudėti į žuvį.
5.
Sudėti į faršą mirkytą batoną, manus, kiaušinį, gerai išmaišyti.
6.
Rankomis gnybti faršo, formuoti kukulius, apvolioti džiūvėsiuose ir lengvai apkepti ant sviesto. Išimti iš keptuvės.
7.
Likusį svogūną, salierą supjaustyti nedideliais gabalėliais, cukiniją supjaustyti griežinėliais.
8.
Keptuvėje, svieste pakepinti svogūną, salierą ir cukiniją. Tuomet sudėti šparagines pupeles, suberti likusius prieskonius su druska, supilti grietinėlę, išmaišyti ir kaip ima jau kunkuliuoti, sudėti kukulius. Troškinti 10-15 min ant mažos ugnies, pamaišant atsargiai.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital